Betöltés...

Parkosítási tippek

A parkosítás egyik része a park megtervezése: növényültetés, játszótér építése, térkövezés, térvilágítás, köztéri bútor, utcai pad, hulladékgyűjtő, kerékpártároló, ivókút, vagy akár egy díszkút is. Ha játszóteret is tervez a parkba, akkor bizony a játszótéri játékok is el fognak kelleni. Ez így elsőre elég soknak hangzik, de mi tudunk egy megoldást, ahol egy helyen beszerezheti az összes kelléket , méghozzá kedvező áron!

Cégünk különböző kültéri, illetve köztéri utcabútorokra specializálódott, így nálunk minden kapható, ami a közterületen tartózkodók kényelmét szolgálja. Térvilágításhoz ajánljuk különböző kivitelezésű lámpaoszlopainkat, és az utcabútorok területén is széles választékkal rendelkezünk, akár anyagok terén, akár stílusvilágban, a klasszikustól egészen a modernig.

Termékeink természetesen, kültéri használatukból kifolyólag, igen tartós anyagból készülnek, és az időjárási viszontagságoknak is remekül ellenállnak. Amennyiben ajánlatunk felkeltette az érdeklődést, forduljon hozzánk bátran elérhetőségeink egyikén!

Címkék: parkosítás